Testimonials

Theatrale Tango / Buitenkunst

More info: www.buitenkunst.nl

please read the comments of the participants :

“Claudia Kratzheller is een bijzondere docent. Ze is in staat een groep zowel sturing te geven als vrijheid, dat vind ik een prettige combinatie. Hoewel ze goed voorbereid is en in staat een goed programma voor een ochtend, een dag of een week te ontwerpen, kan ze dat programma ook net zo makkelijk loslaten als de groep behoefte heeft aan iets anders. Dan kan ze, kijkend wat op dat moment nodig is, putten uit haar enorme repertoire aan werkvormen en oefeningen.

Verder vond ik het fijn hoe zij het hart, het gevoel, een plaats kan geven in zo’n week, zonder dat het ooit zweverig of vaag wordt. Ik heb veel geleerd, terwijl ze me het gevoel gaf dat we aan het spelen waren. ”

Adriaan Norbart (47)
educational consultant at LUME

“Claudia leert je vooral de diepere laag van de tango: lopen, staan, aandacht. En dat doet ze zo vanzelfsprekend en krachtig. Ze me liet voelen en onderzoeken hoe tango vloeiend als water is, gegrond is in de aarde, met de lucht om doorheen te dansen en het vuur vanuit je ruggengraat. Een echte eye opener!”

Barbara van Male (46)
zelfstandig redacteur (tekst & advies)

“Claudia is een goede lerares: zij houdt rekening met het niveau in de groep
en gaat flexibel om met het programma als de groep of de omstandigheden daar om vragen.
Ze brengt je met energetische oefeningen bijna ongemerkt verder in je dansbeleving en creëert een mooie balans tussen fysieke aanwezigheid en je bewustmaken van de mede-dansers op de vloer.”

Monique Kuunders (35)
employee at Nederlands Jeugdinstituut

IAbrazo rups

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *